Новини

Made in Ukraine: найкрасивіші прикраси до новорічних свят

Напередодні новорічних свят треба не тільки підібрати образ, а й встигнути доповнити його актуальними прикрасами, які, до речі, також можуть стати приємним подарунком для рідних і близьких. Vogue.ua зібрав найкращі прикраси в колекціях українських брендів — від каблучок із символами Києва Kolomatska до сережок з Вифлеємською зіркою JUL x LUTIKI.

BEVZA

Одним із найкращих подарунків на новорічні свята завжди були і будуть прикраси. Придивіться до колекції Bevza, що складається із сережок, кулонів та брошок різної форми у вигляді яєць, які є візуальним ДНК колекції Bevza осінь 2023/2024, або до прикрас у формі плаского колоска пшениці — одного зі священних символів України. Це можуть бути сережки різного розміру, кольє або браслет.

JUL x LUTIKI

Український бренд JUL представив різдвяну колекцію одягу, центральним символом якої стала Вифлеємська зірка. Лінійка доповнена особливими аксесуарами, розробленими у співпраці з українською стилісткою і засновницею ювелірного бренду LUTIKI — Сонею Солтес. Авторська версія зірки стала основою прикрас, наповнених відчуттям дива Різдва, — сережок і подовженого підвіска.

KOLOMATSKA

Український бренд Kolomatska створив нову колекцію прикрас і присвятив її Києву, який завжди у думках і серці. До лінійки увійшли каблучки, сережки і кольє, в основі яких двосторонні медальйони із символами Києва. З одного боку на них — листя каштану, а з іншого — назва міста англійською із особливою літерою “Ї” нашої абетки. Тринадцята літера українського алфавіту давно стала чимось більшим, ніж графічний знак. Також вагомою частиною колекції вДома став оновлений монумент Україна-Мати, який офіційно отримав новий символ — український тризуб. Він є уособленням стійкості українського народу.

KATIMO

До нової осінньо-зимової колекції Katimo увійшли не тільки одяг та аксесуари, а ще й красиві прикраси, натхнені мистецькими витворами румуно-французького скульптора КонстантінаБранкузі. Надихаючись роботами TheNewborn, TheFirstCry та TheEndlessColumn, бренд представив вироби, вкриті ювелірною позолотою високої проби, що не тьмяніє з плином часу.

BlackSea Tribe

Black SeaTribe представляють свій перший ювелірний виріб — Rachka, що нагадує про літню атмосферу причорноморського регіону. “Рачка” — так називають маленьку чорноморську креветку в Одесі. Прикраса виготовлена з латуні з покриттям 24-каратним золотом.

[цвіте́ те́рен]

Різдвяна колекція українського бренду [цвіте́ те́рен] носить назву [ДРІМОТА] — команда працювала над нею впродовж 5 місяців. У лінійці поєдналися прикраси, вкриті золотом або платиною, та молочена кераміка. Саме старовинна техніка молочіння стала особливістю колекції. Перед другим випалом вироби занурюються в молоко. Завдяки цьому порцеляна набуває особливого кольору — від карамельного до темно-коричневого. Серед прикрас: підвіска з зіркою, суцільне кольє з зірками та кольє з коником.

Джерело: vogue.ua